Kicsiből lesz a nagy...

…mi segítünk megnőni!

WEBFEJLESZTÉS

…mert a nagyok is nőhetnek tovább.

Tudjon meg többet!

Webfejlesztés – másképp

Mind használjuk az Internetet. Mi, itt a Webarielnél, ugyanúgy felhasználói vagyunk, mint bárki más. Szolgáltatásunkat azért hoztuk létre, mert túl sok elrontott, hibás megoldást láttunk: honlapokat, melyek szépek, de használhatatlanok; webalkalmazásokat, melyek hasznosak és praktikusak, de a felhasználó számára átláthatatlanok és kezelhetetlenek.

Fejlesztőkként tudjuk azt, hogy a felhasználhatóság és az esztétikus megjelenés nem zárja ki egymást. A Webariel csapata elkötelezett a minőségi munka iránt, legyen szó akár egy személyes honlapról, akár ügyviteli rendszerekről vagy vállalati portálokról. Minden ember, minden cég egyedi, ezért nem kínálunk sablon megoldásokat.

Megrendelőink kívánságaihoz és arculatához illő dizájnt készítünk, vagy akár segítünk az egész arculatot is megtervezni. Ugyanakkor tudjuk azt is, hogy a dizájn nem minden. Az esztétikus megjelenés elengedhetetlen, de ennek hatása semmivé válik, ha a funkcionalitás nem megfelelő. Tőlünk nemcsak szép, hanem valóban működő és felhasználóbarát megoldást kap.

PlainHouse

Társasház-kezelő ügyviteli programunk a PlainHouse, ami egyfelől segítséget nyújt  a közösképviselői munkában, másfelől a lakók naprakészen tájékozódhatnak közösköltségükről, folyószámlájuk alakulásáról, valamint a házat érintő dolgokról. Tekintse meg a program működő demóját! Amennyiben szeretné, hogy társasházában is a PlainHouse rendszer működjön, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kipróbálom

Web Design

Tudjuk, hogy a dizájn nem minden. Az esztétikus megjelenés elengedhetetlen, de ennek hatása semmivé válik, ha a funkcionalitás nem megfelelő. Tőlünk nem csak szép, hanem valóban működő és felhasználóbarát megoldást kap.

Ügyviteli rendszerek

Mi nem kínálunk “konzerv” megoldásokat, programjainkat mindig ügyfeleinkkel egyeztetve, igényeikre szabva adjuk át, továbbá további fejlesztési keretet is biztosítunk hozzá.

Egyéni honlapok

Ne gondolja, hogy azért mert vállalkozása kicsi, úgysem keresné senki. Segítünk megtalálni azt a formát, amely megfelelően tükrözi cége/szervezete értékeit, az Ön által fontosnak tartott információkat megfelelően továbbítja látogatói számára.

Intranet - vállalati portálok

Már van egy jól működő honlapja, de nagyobb hangsúlyt fektetne belső kommunikációjára is? Szívesen segítünk Intranet vagy belső információs portáljának kialakításában.

A nagy átalakítás

Az igények és az aktuális trendek folyamatosan változnak. Teljesen természetes, hogy időnként nem árt egy kis átalakítás, hiszen egy weboldal arculata 2-3 év alatt elveszíti frissességét, megjelenése megkopik. Most ingyenesen elkészítjük jelenlegi honlapja elemzését és egy komplett javaslat-csomaggal állunk rendelkezésére!

Mit csináltunk eddig?

Sikeresen alakítottunk ki információs portált ügyvédi irodának, örökbeadó oldalt kutyamentő alapítványnak, honlapot üzleti tanácsadó cégnek,  ügyviteli rendszert társasházaknak. Reméljük hamarosan az Ön oldala is a fenti listát gyarapíthatja!

Tudjon meg többet

Írjon nekünk!

Csapatunkkal egyszerűen fel tudja venni a kapcsolatot!

Csak klikkeljen és töltse ki az Önre váró űrlapot, vagy keressen minket a WebAriel facebook oldalán!

A Plainhouse program egyfelől könnyíti a befizetések és az aktuális folyószámla nyomon követését, másfelől leegyszerűsíti a kapcsolattartást a ház lakóival.

Külön előny, hogy könnyen nyomtatható, naprakész egyéni egyenleg-értesítők készíthetőek a programmal.

Udvari József

közös képviselő, Társasház - Pöttyös utca 4.

Mennyit fizetne egy honlapért?

Döntse el, mennyit fizetne honlapjának átalakításáért vagy egy új weboldal elkészítéséért!

Mondjon egy árat, adja meg az e-mail címét és küldje el nekünk!