A nagy átalakítás

Az igények és az aktuális trendek folyamatosan változnak. Teljesen természetes, hogy időnként nem árt egy kis átalakítás, hiszen egy weboldal arculata 2-3 év alatt elveszíti frissességét, megjelenése megkopik.

Most ingyenesen elkészítjük jelenlegi honlapja elemzését és egy komplett javaslat-csomaggal állunk rendelkezésére!

Miért kell az átalakítás?

N

Megjelenés

A látogatók igényei és az aktuális trendek folyamatosan változnak. Egy weboldal arculata 2-3 év alatt elveszíti frissességét, megjelenése megkopik. Önnek is változik az ízlése és az “internetes divat” is változik. Teljesen természetes, hogy időnként “ráfér” egy kis átalakítás, változtatás a honlap megjelenésére.

N

Technológia

Az arculat trendek változása mellett az internetes technológiák és szabványok változása is nagyon fontos. Gyakori, hogy a régebbi szabványok már nem, vagy csak korlátozva jelennek meg az új böngészőkön és mobil eszközökön. Általában az új eszközök és böngészők már nem is támogatnak korábbi elavult technológiákat. Az is előfordulhat, hogy az új szabványok alkalmazásával a korábbi weboldalánál egy kis átalakítással tetszetősebb arculatot lehet felépíteni.

N

SEO - Keresőoptimalizálás

A régebbi weboldalakban gyakran olyan kódsorok vagy technikai megoldások lettek alkalmazva, melyek a mai keresőket inkább gátolják, mint segítik. Az átalakítás során ezeket javítani és korszerűsíteni kell a már meglévő eredmény megtartására és/vagy növelésére.

N

Internetes környezet

A hasonló weboldalak, a konkurens honlapok gyakran szebb, jobb, korszerűbb felépítéssel jelennek meg. Erre is figyelni kell és megfelelően reagálni a tartalom és a megjelenés átalakításával.

N

A nagy átalakítás...

Ha egy honlap elkészül, nem szabad hátradőlve várni az eredményeket. Időnként újítani kell: korszerűsíteni a weboldal technikai felépítését, javítani az internetes tartalom keresőoptimalizálásán, kialakítani egy szebb és tetszetősebb weblap arculatot .

Amikben erősek vagyunk

  • HTML
  • CSS
  • JS/JQUERY
  • MySQL
  • PHP
  • WORDPRESS

Letisztult, hatékony és reszponzív weboldalak, portálok, ügyviteli rendszerek készítése

Honlap elemzés

Az átalakítás előtt megvizsgáljuk jelenlegi honlapja megjelenését, technikai felépítését és javaslatot teszünk a módosításokra.

Nem csak általános információkat adunk. A látogatói élmény, az aktuális látogatói szokások és a keresőoptimalizálás szempontjait vesszük figyelembe, és kimondottan az Ön weboldalára vonatkozó tanácsokat állítunk össze.

k

Weboldal arculatterv

Szükség esetén elkészítjük a jelenlegi trendekkel és az Ön elvárásaival harmonizáló webdesign tervet.

Az átalakítás előtt a weboldal design tervét úgy készítjük el, hogy annak szinte minden paramétere módosítható. Valós internetes környezetbe helyezzük a weboldal tervet, ahol bármikor megtekintheti és kipróbálhatja.

Elkészítés, beüzemelés

Elvégezzük a szükséges technikai változtatásokat, és az új honlapot feltöltjük a tárhelyére. Az egész folyamat csak pár napot vesz igénybe és weboldala egy pillanatig sem lesz működésképtelen.

Írjon nekünk!

Érdekli a nagy átalakítás? További információkért kérjük, írjon nekünk!

Mennyit fizetne egy honlapért?

Mondja meg, mennyit fizetne honlapjának átalakításáért!